En lördag i regnetstecken

hörde på radio igår att är man en riktig bloggare så ska man blogga ca: fem gånger om dagen. Ja jag ska väl inte vara sämre :)
Nu tänker kanske ni, ERICA upp kl 09 en lördag?Hur är det möjligt?
Jo jag å Rödtotten ska till Jönkans stora secondhandaffär....
Men jag lovar er. Mina ben drog sig för att gå upp i detta höstrusk.
Kanske kommer hem med nån liten skojig pryl sen¨, då är det väl värt det.


frivilligt våldtagen?

Sitter och läser dagens( 070928) Aftonbladet och läser grundligt sidorna 14-15. Det handlar om de sk. "Stureplansprofilerna" aka. våldtäktsmännen.

Männens advokat ställer några fråor till kvinnan ex: 
- advokaten: låter du på något visst sätt  när du har sex, stönar du högt? Vad är det för fråga egentligen??
- kvinnan: jag är inte tyst....
- advokaten: du har haft sex med ca:5-6 kompisar till de åtalade.Är det en stor del av kulturen på Stureplan?
( underförstått: du knullar med ett helt grabbgäng och ni ägnar er åt förnedrings sex- du är en hora och skyll dig själv)
- advokaten: en sexsituation var inte helt främmande i din värld? ( VA fan menar gubben då? har man sex då får man vara beredd på att man kanske blir våldtagen?)
- advokaten: har du aldrig någonsin varit öm i slidan efter frivilligt sex? Någon gång tror jag nog att alla tjejer har känt en viss ömhet TROTS frivilligt sex.
-advokaten: varför flydde du inte när mannen sov? Ja kanske för att man hamnat i chock och inte vet vart man ska ta vägen samt att man är rädd för dem.

Den här tjejen har haft sex med de åtalade flera gånger innan våldtäkten och har då varit med på det MEN nu kom det en gång då hon inte ville.
Men gud va bra för alla killar där ute. Ha sex en gång där tjejen är med på det- å sen kan ni våldta henne hur mycket ni än vill!


Vid en gynundersökning på sjukhuset kan läkarna konstatera att det finns tecken på våld mot; ansikte, huvud, armar, ben, bål, underliv och ändtarm- är det normalt? Även efter dominatsex???Vad vet jag.

Ja läs själva och tyck till.....


.....men fredag är ändå den dagen som känns bäst!?

....ja så går sången i kycklingreklamen.
Vaknade imorse efter fyra timmars sömn efter att ha skrivit klart ett etikarbete i sista sekund. Efter att ha haft etik seminarium och diskuterat förståndshandikappade, döden och värdegrund så va det dags för något så ont men ack så nödvändigt- STÄDNING!
Nu har jag dammsugit varenda vrå, dammat bokhyllor och diskat och min lägenhet är äntligen värdig att bo i. La mig på soffan och kände magen skrek så jag tog några stapplande steg till kylskåpet för att upptäcka att det ekade där inne.
Tog mig motvilligt ner till konsum....väl där nere insåg jag till min fasa att jag glömt plånboken hemma. Svärande för mig själv fick jag ta en vända hem igen.
Nu är det så att lilla Konsum på Kristinedalsgatan har bestämt sig för att bygga ut. de är snart klara och visst blir det bra med fler kassor, större utbud och och mer plats att röra sig på MEN- just nu står varuhyllorna helt konstigt och en handling som egentligen tar 10 minuter tar nu 20 min. inte nog med att jag va trött och fick irra runt som en galning så är det en massa skrik där inne. Tro mig, jag älskar barn och vill verkligen ha barn i framtiden men jag hatar och blir sååå irriterad när de skriker och slår föräldrarna för att de vill ha godis. Hallåååååå när jag va liten fick man bara godis på lördagarna. Jag å luren spenderade mer än gärna våra pengar på en Palle Kuling påse :)
Nä nu är jag trött, hungrig allmänt trött på omgivningen.

.....den här fredagen har inte gått i mitt tecken.

flams å trams....

...ja precis som överskriften kan denna dag beskrivas.
Jag Anna Anna å Carro intog HLK i ottan för att få ett så bra bord som möjligt att visa upp oss vid.Där satt vi, 4 vackra,vitklädda flickor(sjuksköterskor) å log som den bästa colgatereklamen.Vi trängdes med olika företag å sektioner.
Bredvid oss stod bibblan å hade en skojig "snurra på hjulet" tävling.Carro hade superflyt å vann direkt- en bok.Efter vinsten fick hon en stor stämpel på handen som skulle visa att hon redan vunnit där det stod "GALLRAD".
Efter att Carro tagit ett antal blodtryck, jag ätit alldeles för mycket godis så va det dags för trams!
Jag å Carro tog upp katetern å började blåsa upp den med "blod", tog roliga kort, lekte med butterflyen- tur att inte nån lärare va med ;)

Top Model? Nä inte i år heller....

Satt igår i soffan med en glas coca cola och en chokladkaka samtidigt som jag såg på Top Model....inte så jättebra för självförtroendet.
En mode "expert" ställde upp alla stackars flickor på rad. Där stod de i sina bikiner och blev synade ändå in till subcutis. Det är där celluliterna kommer ifrån, eller så vackert som det heter "ojämn fördelning av fett".sen va det; gula tänder,dålig hy, ojämna tånaglar ja det va nästan fel på allt. Sen kom han till det största problemet VIKTEN. "experten" tog upp alla på vågen så han skulle få se hur tjocka de var.en tjej vägde 49.5 kg- INTE bra alls.Hon MÅSTE gå ner i vikt och bli fastare som han sa.... ett BMI under 20 räknas som undervikt....om hon är 1.70 cm har hon redan en kraftig undervikt!!!!

Nä Erica ingen modellkarriär för dig. Experten skulle kasta ut dig direkt och Anna Skipper skulle få använda sin äckliga röst åt dig ett flertal gånger!!!

Utmaningen

Har blivit utmanad nu av några stycken, dags att ta tag i det.Det går ut på att skriva 8 saker eller vanor om sig själv. Sen ska man även utmana 8 till personer.

This is ME:

- Jag fullkomligt ÄLSKAR allt som har med FRÅGESPORT att göra. Jag följer alla slags frågesportprogram på TV alltifrån Så ska det låta, Doobidoo, På spåret, Postkodsmiljonären osv. och kommer jag över någon sådan liknande tävling i tidningen är jag fast. Behöver jag säga att TP är ett utav mitt favoritspel?;)

- Jag gillar HISTORIA?..!Jag fascineras av att läsa om alla våra kungar och drottningar, grekiska gudar, romerska härskare eller egyptiska faraoner. Det finns ett X antal sådana böcker i min bokhylla.

- Jag gillar att FIKA. Hemma i Falun var det alltid fredagar på Gläntan (stans ?innefik?)som gällde. Där tillbringade jag, syrran å luren många timmar ;) Det var alltid ett latte blanca och vegetarisk smörgås som gällde. Där spanade man på stans snygga innebandyspelare eller bara skvallrade. Här i Jönköping har jag ännu inte hittat det ultimata fiket tyvärr.

- Jag älskar att SOVA! Jag går aldrig upp innan elva utan väckarklocka, jag är en riktig sömntuta. Har jag varit i skolan så passar jag gärna på att ta en power-nap när jag kommer hem, vilket kan betyda 2-3 timmar. Detta resulterar att jag är upp länge på nätterna och sömnproblemen är ett faktum.

- TV är mitt liv. Det är nästan så att jag skulle få vara med i Outsider med ?TV:n styr mitt liv?. Jag följer allt från morgon till kväll. Det här kan ibland göra att jag helt enkelt stannar hemma pga. ett bra TV program, jag vet att det är sjukt beteende.

- Jag har några 3 PASSIONER i livet och dessa är skor, sjalar och väskor. Här i Jönköping trängs skorna i hallen och i Falun finns det kassar och hyllor fyllda av skor som inte får plats eller används lika ofta här nere. Sjalar finns i en massa lådor i olika färger, storlekar och tyger. Sen har vi då väskor ? nu när man pluggar och mest går till skolan används inte så många väskor här nere. Men i Falun väntar ett oändligt antal väskor till att användas.

- Jag är LAT! Jag tycker inte om att träna å tar mig aldrig tid eller ro att gå ut å gå. Man kan helt enkelt säga att jag älskar att sitta inne i min lägenhet. Detta är något som jag ofta får påpekat.

- DATORN och MOBILEN är mina bästa vänner. Jag klarar mig inte utan en dator(Internet och msn) i en dag ens, i alla fall inte om jag är själv hemma. Min mobil har jag på mig jämt- även på föreläsningar, seminarium, jobbet el. liknande (dock ljudlöst). Är något trasigt eller att datorn är seg så blir jag galen. Det är som att världen kretsar runt dessa elektroniska ting.

Ja det va väl lite om lilla Erica i ett nötskal

(de här blir utmanade; www. emmasanatomy.blogg.se, www.jamsi.blogg.se,www.tokfia85.blogg.se,
www. sunshineanna.blogg.se)

hårdrockare? NEJ tack

Kom just hem efter en kväll på kåren oss studenter i Jkpg älskade uteställe ;) Kvällen till ära var det hårdrockssittning där, vilket jag inte deltog på.Väl där kryllade det av svarta rockfrisyrer, sönderrivna kläder, ansikten målade likt KISS medlemmarna!Jag och Victor kom fram till att det är så fult, lortigt och avtändande att se ut så.....förstår inte denna klädstil och att man gillar att gå runt i trasiga kläder.Inget fel på musiken eller människorna- enbart kläderna!
Sen va stället såklart fullt med människor i gula overaller. Dessa människor är ett släkte för sig vars studietid går ut på att alkolisera sig så att levern nästan är skrumpen.Men de är även dem som vi Hälsoflickor gärna gängar oss med ;) De här människorna läser på Jönköpings tekniska högskola och kallas även för ingenjörer.
Pris till kvällens bästa utklädnad på hårdrockssittningen måste nog gå till Emma röd.Blev irriterad när någon stod och knuffade på mig och glodde,tills jag insåg att det va Emma.Med en svart peruk med snusnäsduk i håret, T-shirt och väst över så såg hon ut som en kille, eller snarare rockfarfar!
Men ett extra plus till Carro som nog skulle haft pris för kvällens sexigaste rockbrud.

skola igen

En vecka sen insparken slutade....Det blev en riktigt lyckad sådan med bra faddrar som peppade igång alla nollor.Och hela veckan avslutades med en High School sittning på kåren- Det va en VÄLDIGT bra sådan!(tack Fezztingen!)
Nu har allt återgått till det normala med skola, har dock bara en lektion i veckan ;)

RSS 2.0