nyfiken i en strut.

Min mamma är väldigt nyfiken. Något som smittat av sig till oss barn. Igår va min mamma å syster på stan. Mitt på gågatan inne i centrum står en väska. Mamma som är otroligt nyfiken kan såklart inte låta bli den utan måste gå fram å klämma känna å lyfta lite. Väl hemma på kvällen ser vi på nyheterna. De har spärrat av centrum i 4 tim i väntan på bombtekniker från sthlm. - allt pga. av en väska. Ok nu va det ingen bomb i väskan. Men det hade kunnat vara. Mamma hon bara skrattar åt det.

rojalist, Javisst!

Jag har alltid haft ett visst intresse för kungligheter. så idag är det en stor dag. Viktoria å Daniel ska gifta sig. Jag springer runt här hemma å är överlycklig.
Nu pratar kungen på TV om giftemålet å jag ler å fäller en tår. Det är så stort. Till och med Daniel pratar. åååååå han blir perfekt!

bättring på G

oopsie daisy.3 veckor hemma i Falun utan blogg.Dåligt erkan.Tyvärr kan jag inte skylla på att jag haft SÅ himla mycket å göra. För det har jag inte. vad har jag då pysslat med. Kollat runt med jobb å lägenhet, klippt mig hos världens bästa Erika med K (tackar ödmjukast för den examenspresenten), fikat X antal gånger å kollat på ¨några innebandy matcher. Nä skärpning Erica. Imorrn blir det bättring.

bye bye

Måste ju blogga en sista gång ifrån Åsenvägen.Tänk va 3 år har gått fort.
Om två timmar kommer Emmas pappa å hämtar mig.Världens bästa Torkel.Så nu ska jag börja bära ut kartonger å påsar så jag kan dammsuga.


RSS 2.0