home sweet home

Jag ska flytta hem. Hem till älskade dalarna.Tills jag får en egen lägenhet ska jag bo hos mamma. Idag fick jag ett vykort från henne. Hon är rolig hon. Så här skrev hon " Snart kommer du hem och det ska bli så kul att få rå om dig.Reglerna är att det är uppstigning kl 09.00. Sen är det olika aktiviteter som ex. fika som gäller. Vi syns"
haha skönt att mamma har planerat att jag inte ska ha nåt jobb.

vaken

Efter en veckas planläge är jag äntligen på benen.168 timmars sömn är över. Vad är resultatet?Jo de annars superäckligt tighta jeansen är lite slappa.Jippi!! Kanske ska va sjuk oftare. OK inga kilonedgångar här inte, nåt hekto på sin höjd, men ändå. Många bäckar små.....

krankenschwester sind krank

Jag är sjuk. I 53 timmar har jag legat i min säng.Ja det vill säga minus nån timma som jag spenderat på toaletten.Ja diarré å spyor.Jippie, så nu vet ni det.
Sen kom febern och snoret.Känns som om jag snytit ut 10 liter snor.
Nu ligger jag här.Jag hostar blod och har liggsår på mina magra höfter (NOT). Det enda jag ätit är lite glass och några glas vatten. Jag är hungrig.Ge mig något onyttit.
Aj nu börjar mina öron värka.


fisk i toalett.

Min älskade fisk är död.Jag dödade den.Den har i några dagar haft slagsida, inte orkat simma. Bara legat där. Ikväll tog mitt tålamod slut. Orkar den inte simma, då vill jag inte ha den. Så jag spolade ner den i toaletten.
Japp, då kan jag skriva in  mördare på CV:t också.

årets bröllop?

Som jag har längtat å väntat.Ser på fyran nu att bonde Magnus gifter sig på lördag å att de visar bröllopet på TV om nån vecka.Jippie!!NOT
Herregud.
bruden:Nä det är bara kul att det visas på TV.man får ju se det som att man får en rejäl bröllopsfilm.
Hallåååååå.Utan TV inget jäkla ståhejbröllop alls.
En sak är säker.Jag kommer inte kolla.Jag tål inte den där bonde Magnus. En riktig snuskbonde.

RSS 2.0