X söker fru

Kikar lite på bonde söker fru.....
Jag undrar VARFÖR? Varför just bönder??
Är det för att de är isolerade eremiter på landet?
Tycker vi svenskar synd om bönderna?
Får inte bönder några tjejer?
Finns det inga attraktiva bönder??


Karl Petter är supersöt- ser inte alls ut som en bonde

Fredrik är sååå nördig- har aldrig rört en tjej tidigare tror jag. Ser inte heller ut som en bonde utan mer som skolans nörd som ska bli professor i matte eller nåt.

Ja grabbar nu är det bara å köra hårt.Kanske blir det lite hångel på höloftet :)

Tips på andra yrken: busschaufför, städare, lastbilschaufför,rörmokare,sotare, maskinist
Dessa yrken kan man ha nytta av att ha en man som jobar med.
Vem fan vill va grisbonde?Nä tack, hångel på höloftet i alla ära- men ingen svinstia.


besök av vålnaden

klockan är halvfyra- jag är Vaken.
Ligger och kollar på Fanny och Alexander av Ingmar Bergman. En fin skildring av en familj i början av 1900 talet. Och filmen innehar Sveriges absolut största skådespelare. Typical me å ligga å kolla på sånt här, I know

Blickar ut över min lägenhet ifrån sängen. Längtar tills man kan flytta till en "riktig" lägenhet med flera rum.
Är trött på att leva så här nu. Hang on 1½ år kvar

drömmandes om får??

Fick min filt med rosa får på ifrån Plaza idag...
Fick ju såklart lov att sova in den i 1 timma nu :)
Jag känner på mig att vi kommer bli vänner i höst.


Glöm inte att besöka www.hhj.blogg.se
image1

tid?

Fick just höra av min pojkvän att han inte läser min blogg.
VARFÖR???
Jo för han har inte tid enligt honom.
Fuck him för hans tid. Vad gör han som är så jäkla viktigt?Jo han övar grepp och självskydd dagarna i ända. Och inte att glömma fantiserar om hur det är att vara med i Nationella Insats styrkan eller piketstyrkan- same shit different name.
Jaja dream on.....
Jag kommer ialla fall ägna min tid åt att blogg och drömma om realistiska saker

kall å lat

Söndag eftermiddag-
Sitter här uppkrupen med datorn i knäet som den enda värmekälla i lägenheten( i Sthlm så finns det tydligen inte el)
Medan jag dricker kaffe, sitter på msn, bloggar och läser tidningen så springer min käre pojkvän runt med dammsugaren i högsta hugg. Som en bra flickvän erbjöd jag mig hjälpa till.Men det gjorde jag endast för att låta snäll. Inte fan vill jag städa i hans och grabbarnas lägenhet.NÄ nån måtta får det vara.

Fuck you!

12 oktober 2007 har gått till historien som en av de värsta dagarna i mitt liv!
Carro Lisa Emma å Viktor kan ta sig i stjärten. De lämnar mig i the Windy city i ett halvår!
Men men länderna down under är skit!Det regnar mer än vad det gör i Jönköping och det är KALLT!
Ha det bra

åhhhhhhh ISMASKIN

oktober månad är en rosa månad. Dett pga. att man ska samla in pengar till bröstcancerfonden. Visst det här är en JÄTTEBRA sak och varje år skänks mycket pengar till forskning.
DÅ till det som irriterar mig- var är det blåamånaden? Varje år dör många män pga den sjukdomen och fler och fler drabbas av prostatacancer!

För övrigt så hoppas jag att jag Lisa å Carro får sitta i Falcon soffan i december.Efter att ha tävlat i tre timmar idag så kan vi nog det mesta om HV spelarna....9 rätt på 30 sekunder blev vårat rekord.
Efter matchen vill vi gärna komma in i omklädningsrummet också. Går det att fixa??


demens??

- övervikt
- sömnproblem
- mycket TV tittande
Dessa tre faktorer ökar risken för demens.Där ligger jag lite risigt till.

MEN
- att lösa korsord och sudoku MINSKAR risken.

Ja då kan man ju säga att det jämnar ut sig...

Har Carro fått ett slag i framloben??Hon har en aningens svårt att kontrollera sig :)


åhhh det luktar ost!

Det här var kvällen då 5 sjuksköterskestudenter skulle inta Kinnarps Arena(HV71-Luleå)
Innan hade jag å Carro laddat med godsaker å läsk som vi slängde i oss :)
Vi hann inte mer än sätta oss innan Lisa å Carro berättade att det roligaste med att gå på hockey är ismaskinen. Detta blev sen ett hett samtalsämne där vi undrade hur man får jobb som imaskinförare och om man behöver körkort. I så fall så får jag och Carro skippa den karriören eftersom vi inte har något körkort.
Innan matchen hade börjat och i pauserna så studerade vi noga matchprogrammet i hopp om att hitta en spelare som såg bra ut. Detta för att vi inte skulle ha något emot att vara "spelarfru".Carro hittade nån flintis medan vi andra inte fann någon biffig man.
Om ni känner Caroline Ankarklint så vet ni att hon är ganska egenkär- eller hon ÄLSKAR att vara med på bild.Hon har ett X antal bilder på sig själv på mobilen ocj fler kommer det att bli.Ja dit jag vill komma är att under den tiden vi va på matchen så försökte Carro skapa kontakt med kameramannen för att få vara med på bild.Hon funderade även på om hon skulle göra nåt uppseendeväckande så att kameran skulle zooma in henne.( visa stjärten)
Matchen va OK och vid varje slagsmål blev Carro alldeles till sig, ögonen brann och hon man riktigt såg hur hon ville vara med i högen( för att slåss alltså)

Kvällens kommentar: five minutes in the ramplights..... Öhhhh svengelska???

asian dream?Nope

Två män att älska heter Fredrik och Filip. De roar oss med oerhört konstiga och fyndiga program.
Hur kommer man på att man ska testa och äta sin egen stjärt?Det här var något som Fredrik fick erfara ikväll när smaka på sin vita, håriga mansstjärt.
En fråga ikvällens program va " Har du någongång fantiserat om en asiatisk man?" Alla tjejer/kvinnor/tanter svarade NEJ- förutom en tant i 60 årsålderns som svarade att hon fantiserat om jappsaren i Lost. En kvinna hade klockren kommentar varför hon inte hade fantiserat om en asiat- nej för det är ju en annan ras!Ett ärligt men ack så rasistiskt svar.

i mina gyllene skor?

Ligger här klockan 05 på morgon och kan INTE sova. Jag har vridit och vänt på mig, löst lite sudoku och nu- kollar internet.
Har apont i min högra tå sedan jag envisats med att trippa runt i trånga högklackade skor.Den pulserar så att jag riktigt kan känna slagen ända upp huvudet. Nästa gång blir det gympadojor- vem fan bryr sig egentligen vad man har för skor på sig?
Är inte alls trött vilket beror på att jag sovit praktiskt taget hela söndagen. Men nu ska jag kolla på sjunde himlen- det lär nog resultera i att jag somnar.


I had the time of my life!

 Har spenderat kvällen med tonårsfilmen DIRTY DANCING!I Kommer i håg i mina yngre dagar då man övade danssteg uppe hos Roddars och drömde att man va Baby.
En oskyldig flicka ,söta sexiga kläder, romantik och kärlek. Sen så va man ju lite extra kär i Johnny som bar linne och är sexigt svettig hela filmen igenom. Slutscenen är en klassiker och låtarna likaså å såklart "Nobody puts baby i a corner"
Jaja så är tyvärr inte livet i Jkpg. Välkommen till verkligheten Erica

lortungar invaderar stan

Hamnade på Bongo/ATP ikväll. För er som inte bor här i stan kan jag berätta att det är här alla "estet/ festival" människor hänger och förenar sig med varandra.Kände mig väl inte så jättesugen på att gå dit, men vad gör man inte för sina kompisar.Hann inte mer än in förrän jag insåg att ikväll inte var ett undantag. jens Lekman hade spelat tidigare under kvällen så jag  hade hoppats på lite mer annat folk.Men här stod jag- iklädd i mitt svarta urringade tajta linne, jeans å svarta högklackade skor med vassa stilettklackar. Tillsammans med killar i polisonger, rutiga skjortor, tajta jeans och inte att glömma kvällens accessoar SJAL och gärna en palestina sjal!!Tjejerna bar gärna ekologiska/secondhand kläder. De flesta där inne var säkerligen veganer/vegetarianer. Inte för att de inte tycker om kött utan för djurens rätt att leva. De är säkerligen också aktivister av något slag och tillhör antagligen nåt som innebär ett förakt av något . De dricker förmodligen inte coca cola pga. deras sköljning av regnskogen och äter inte på McDonalds efter krogen eftersom de bojkottar alla stora företag i världen.
Nä detta ställe är inget för mig så jag drack upp min alldeles föträffligt goda coca cola och önskade att mackidonken låg på vägen hem (vilken den inte gör) och trippade ut på min höga klackar å gick hem.
Kanske ska jag tacka alla er aktivister som fick mig att gå hem, det är väldigt skönt att få lägga  mig nu!

Nu vet jag att några av mina kompisar kommer känna sig träffade av mina fördomar.Men jag tycker om er ändå. Det är bara att jag inte gillar ATP/Bongo

Lennon vs Elvis

jag Lisa å Carro- Michelle å Nina- Jonas å Viktor spelar Erica nya spel "med andra ord". det innebär att man ska förklara ett ord på 30 sekunder med ett annat ord. Nina drar ordet John Lennon och förklarar" han är blind och spelar piano" jag är snäll och försöker hjälpa till genom att sjunga "Is´n she lovely" I tron att det är Stevie Wonder, Lisa däremot tror att nån som är blind och spelar piano är Elvis och skriker därför ELVIS hööööögt! Svaret är ju John Lennon men NIna har en liten skev bild av honom vilket resulterar i hennes beskrivning av honom.
Jonas är jättedålig förlorare och klagar hela tiden när alla andra tar poäng!
Nu är det utgång!!

uppfattning av ord

gick till tvättstugan ikväll för att hänga upp min blöta tvätt.As usual (!!!!) va det folk som hade kvar sin redan  blöta tvätt. Jajaj jag hängde upp mina nya vackra string och spetstrosor och lakan å gick nöjd upp men fick ändå hänga tvätt i lägenheten.
Nu är jag hos carro å vi har diskuterat vidar man älskar-har sex-knullar eller hårdpumpar????Jaja ni får gärna kommentera å berätta eran åsikt.Här i sällskapet var buden väldigt olika!Nu är det dags för mera vin å drinkar innan vi ska inta stan likt värsta primadonnor ;)

Jönköpings stureplan- here we come

OK när det gäller utgång är jag inte särskilt svår att övertala. Så ikväll blir det en runda på Östra Storgatan tillsammans med my classmates.Jag å Carro ska dricka drinkar, trippa runt i stilettklackar och va allmänt diviga :)


helg= eremitens rödadag!

Helger innebär för de flesta två lediga dagar där man kan göra vad man vill och inte behöva tänka på nåt. För mig är  helger ett rent stressmoment. Jag vaknar sent, ska städa och tvätta ( efter att ha sparat allt i en vecka), hinna träffa kompisar och antagligen ta en runda ner på Östra Storgatan :)
Nä eremiten Erica stannar helst inomhus ensam i soffan med en kopp kaffe och bara tar det lugnt


pensionärs facebookande

Jag har upptäckt en sak hos mig själv som återkommer dag efter dag.
Jag vaknar- stänger av TV:n(som antagligen är på om inte så stänger jag av den på TV:n)- vrider runt TV:n så att den står mot soffan och inte mot sängen.  Startar datorn och går sen och sätter i kontakten till radion och rattar in MixMegapol(älskar Adam och Gry). Gå å kissar- är dödligt kissnödig efter som jag sover mig igenom nätterna utan besök på toaletten. Värmer sen te och dricker det å äter en macka framför datorn där mitt dagens dos av facebook börjar :) Är även lite nyfiken av vad som hänt i världen så jag läser Aftonbladet och FaluKuriren.

När jag kommer hem följer ofta denna ordning fast då i omvänd ordning.....

Shit är ju hemskt att läsa det såhär.Jag är en knäpp människa.Tänk den dagen då nån ska bo ihop med mig. Förhoppningsvis kan han få lite reson på mig.

I skolan läser vi om gamla.Läraren sa att de måste få någon annan stimulans än bara att sitta vid TV:n. Men jag kommer ha det som brinnande intresse även då. Sen ska jag å Carro ligga i en varsinn höj/sänkbar säng och prata med varandra i mobilen. Gött pensionärsliv!!!


manglad hud tack!

Sitter å kollar på sjukhuset( serien på trean) Kvällens avsnitt visar en kvinna som ska transplantera hud ifrån låret till halsen/huvudet. Läkaren tar fram nåt som liknar en elektrisk osthyvel. Han drar den över låret och ut kommer en tunn och fin hudbit. Sen tar han biten och lägger den under en slags mangel el. sån som man drar färsk pasta igenom.....
På menyn idag ; Färsk manglad hud!!

revoltera för bar överkropp!

ja du som är uppmärksam märker att klockan är sent. Antar att sömnproblemet för natten beror på att jag spenderat mesta delen av söndagen i just SÄNGEN :) Ligger nu istället å facebookar kl halv tre på natten å läser tidningen.Läser en rolig sak. Varje dag ställer aftonbladet en fråga till personer. Dagens fråga handlade om att Färjestads hockeylag vill göra reklam på en storskylt i Karlstad "Ska hockeyspelare få göra reklam i bar överkropp?" Tre av dem svarade att det va OK, en 18 årig svartmålad kille svarade NEJ(ovanligt??) och sen en pensionär - NEJ det är ju en vintersport.
Menar hon då att man inte kan göra reklam i bar överkropp på vintern och att man bara kan göra sån reklam när det är sommar?Säkerligen är det så, men det va ett roligt svar.
Här i Jkpg åker två av våra mest kända hockeyspelare runt på bussarna i stan. De är inte heller avklädda utan ser mest lortiga ut. Detta pga att de alltid kallats svin av Sveriges hockeypublik. Men nu när dessa "svin" tillhör HV71 så har de kommit på den briljanta idéen med en slogan som "Ledin och Jämtin VÅRA svin" och sen sitter de i nån slags äcklig svinstia och försöker se farliga ut.
Nä strunta i hockeyspelarna- de är oftast inte så fagra i deras äckliga skägg. Upp med fotbollsspelarna på våra pelare runt om i landet...

sunday=soligdag?????????????????

Varför heter det Sunday??Det är väl fanimej inte alltid soligt på söndagarna?Å speciellt INTE idag då det har regnat .
Vaknade kl 13- på  äkta Erica maner....
Gick upp facebookade lite, gick ner å hämtade min tvätt som jag glömt av där nere, duschade för att vakna till å gjorde sen pannkaka.Slängde mig i soffan för att facebooka lite mer samt kolla på TV.
Bestämde mig för att att ta en power nap på 2(!!) timmar.
Ja å sen va kvällen ett faktum å TV programmen avlöste varandra. Har även hunnit med att kolla på Grease( å drömt mig bort precis som jag gjorde på mellanstadiet)

RSS 2.0