frivilligt våldtagen?

Sitter och läser dagens( 070928) Aftonbladet och läser grundligt sidorna 14-15. Det handlar om de sk. "Stureplansprofilerna" aka. våldtäktsmännen.

Männens advokat ställer några fråor till kvinnan ex: 
- advokaten: låter du på något visst sätt  när du har sex, stönar du högt? Vad är det för fråga egentligen??
- kvinnan: jag är inte tyst....
- advokaten: du har haft sex med ca:5-6 kompisar till de åtalade.Är det en stor del av kulturen på Stureplan?
( underförstått: du knullar med ett helt grabbgäng och ni ägnar er åt förnedrings sex- du är en hora och skyll dig själv)
- advokaten: en sexsituation var inte helt främmande i din värld? ( VA fan menar gubben då? har man sex då får man vara beredd på att man kanske blir våldtagen?)
- advokaten: har du aldrig någonsin varit öm i slidan efter frivilligt sex? Någon gång tror jag nog att alla tjejer har känt en viss ömhet TROTS frivilligt sex.
-advokaten: varför flydde du inte när mannen sov? Ja kanske för att man hamnat i chock och inte vet vart man ska ta vägen samt att man är rädd för dem.

Den här tjejen har haft sex med de åtalade flera gånger innan våldtäkten och har då varit med på det MEN nu kom det en gång då hon inte ville.
Men gud va bra för alla killar där ute. Ha sex en gång där tjejen är med på det- å sen kan ni våldta henne hur mycket ni än vill!


Vid en gynundersökning på sjukhuset kan läkarna konstatera att det finns tecken på våld mot; ansikte, huvud, armar, ben, bål, underliv och ändtarm- är det normalt? Även efter dominatsex???Vad vet jag.

Ja läs själva och tyck till.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0