gräsklippare och cyklar

OK!För att få en bättre insikt i hur livet i NY är så hade jag en riktigt sex and the city kväll/natt.Jag plöjde igenom 9 avsnitt i hopp om att få reda på lite mer om hur jag önskar att livet vore och vem jag kan identifiera mig med ;)
En kortare beskrivning av dem:
Carrie- är känd, springer på klubbar,dricker drinkar,äger dyra kläder,röker och äger MASSOR av dyra skor
Miranda-karriärkvinna med städhjälp, gillar att sitta i soffan å käka kakor
Charlotte-är konservativ när det gäller sex och lever för att hitta den perfekta mannen
Samantha-otroligt sexuellt frigjord,fixar in tjejerna på olika kända klubbar
SÅ vem är jag av dem? Nja kan hitta mig direkt hos någon, har nog lite små egenskaper hos alla.Ni som känner mig vet nog vad jag menar ;)
Men imorse insåg jag att måndagen 25/6-07 inte skulle läggas på listan som en glamourdag.Pappa frågade om jag kunde klippa gräsmattan(ingen klipper gräset i programmet),cyklade ner på stan(har ni sett någon cykla?) MEN jag fikade på stans "innefik"(haha)blev dock ingen latte eller cosmopolitan utan kulglass i bägare.
Nä nu väntar en kväll framför TV:n.....

Den nya carrie?

 
Jaha så har en midsommar helg passerat. Och den har jag tillbringat på jobbet eller hemma på soffan.....inget festande alls!Känns bra att ha jobbat eftersom det ändå varit superdåligt väder.
Men imorrn är jag ledig å ska då förhoppningsvis tillbringa dagen ute i solen annars får man väl sitta inne å uggla ;)
Ska  även börja ett nytt liv nu imorrn med Emma, glamour liv å träning.Härligt!!!!Vi vill gärna leva lite som de gör i sex and the city (kan dock bli svårt i lilla Falun)Men imorrn ska vi i alla fall göra ett försök och det visar sig vilken roll jag tar- återkommer med hur det gick
 

!

Första dagen på jobbet.Kändes jobbigt å gå dit men har haft en riktigt trevlig dag å det kommer nog bli en bra sommar där!
Underbart å höra riktig bred dalmål- både från personalen å boende ;), tanter som yrar om när de får åka hem å springer runt som tokar å sen frågar en om samma sak sjuhundra gånger....
Vädret är ganska trist men det gör ju inget nu när man ändå ska jobba hela midsommarhelgen. Den enda sanna glädjen är skadeglädjen ;)...så ha en trevlig midsommar !!!!!!!!!!!!!
Här utanför flyger flyplan rakt utanför fönstrerna så man tror de ska krascha (tydligen nån geografisk mäting där de måste flyga lågt)

Tack å hej!

på jakt

Ja sista dagen innan på jobbet startar.....
Tillbringade dagen med att åka ner till Erika så hon fick klippa min lugg (otroligt att jag ens sett igenom den) Sen gick jag på stan- vilket kanske tar 10 minuter i Falun., -de roliga affärerna är typ HM och MQ- å det är ju inte mycket att hänga i granen. MEN ja är int´ bitter ja heller ;) Därför satt jag mig i bilen å åkte till Kupolen (köpcenter i Borlänge) Där finns det betydligt mer affärer. Trots detta så blev  det tyvärr inga fynd för mig så jag åkte hem å la mig å vilade medans det ösregnande å åskade ute...
Men om man säger. EFter regn så kommer solsken......så nu ska jag nog ta mig en vända ner på stan å hämta mammas cykel!

borttappade nycklar...

Ja gårdagen inleddes med att jag å Emma gick fram å tillbaka på stan- i hopp om att hitta cykelnyckeln.....men vi insåg ganska snabbt att vi nog inte skulle hittade en lite silversak på asfalten! SÅ vi tog en promenad hem å hämtade bilen för att hämta cykeln. Funderade sen hela dagen på om jag skulle berätta för pappa eller om jag skulle sno hans nyckel å gå ut å låsa upp cykeln å sen låtsas som ingenting.....men tydlige så har även hårda jag ett samvete, blev det förstnämda.Ungeär så här lät det.
Jag: pappa det hände en lite olycka igår...
Pappa: JAHA (rynkar med näsan å kollar argt)
Jag: ja vet att du kommer döda mig nu
Pappa: jaså det tror du
Jag: Ja jag råkade tappa bort din cykelnyckel på stan ....
Sen rabblade jag snabbt upp att det va tur att cykeln ialla fall va kvar och att jag hade varit på stan å letat efter nyckeln ;) Ja som ni märker har han inte dödat mig...han tog det relativt bra.
Det roliga är att idag så vaknade jag av att pappa sprang fram å tillbaka i huset å mumlade för sig själv och svor lite emellan åt. Han har tydligen tappat bort nyckeln till våran ve´bod (finns ingen extranyckel) haha. Trodde för en stund att han hade lagt ner letandet, tills jag hörde att han klipper gräset (gräsklipparen stod nämligen där inne). Upptäckte nu att han har plockat av dörren från reglarna.....ojojoj!Önskar nästan att han blivit arg igår så man hade kunnat skälla tillbaka idag !!!!
Nu väntar en dag hos farmor..... ;)

Karatefylla

Ojojoj....första utekvällen i Falun för sommaren!!!först hos mig(på blåsippan) Sprit å vin slank ner i våra esophagus(matstrupe)......på Harrys dansade jag å emma runt i dimman. Roligt  å träffa alla, eller de flesta som man träffade på, är de som inte kommit ifrån Falun.
Antingen spelar de i Faluns fotbollslag,i innebandy laget...eller så jobbar de ICA......synd att de ska vara så B att jobba där, om  ingen jobbade där så skulle ingen kunna sälja chips å dip ;) Men det  är ju tur att man läser nåt så sånt glamoröst som till sjuksköterska!!!!
ja ikväll va en helt OK kväll, men jag å Emma lovade varandra att inte gå dit nå mer. Men tror tyvärr att vi kommer bryta det löftet, ska ju trots va hemma ett bra tag till..... Emma å Erica = Harrys??? nja...tvekis(YTTERST tveksamt Emma)
Ja imorrn kanske pappa dödar en....söp nämligen  bort hans cykelnyckel ikväll.....dåligt Erica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Goodnight sweetheart

En bloggande dalkulla???

Jaha då va man tillbaka i Dalarna.....ska tillbringa 2 månader i detta vackra landskap ; ) Den nya inne grejen är ju tydligen facebook å såklart blogg. Fixade nån slags blogg för ett bra tag sen men jag la ner den ganska snabbt. Tänkte att det kanske kunde va skoj å ha en nu när man inte träffar alla på ett tag. Så att NI får läsa hur livet i Dalarna ter sig :)
Läs å njut.... 


RSS 2.0