fest förberedelser

Jag och Carro fixar nyårsfest. 17 personer är bjudna och det kommer bli en förträfflig kväll.
på 10 timmar har vi förberett lite.Handlat, fixat lekar, gjort efterrätt, skalat och skivat 10(!!) liter potatis, dukat och pyntat. Helt galet vad tid allt tar.Bara att göra bordsplacering tog en halvtimma. Man ska ta ha hänsyn till att alla par  bjuda helst ska sitta i knäet på varandra och att bästa kompisen ska sitta bredvid. För gud förbjude om jag måste prata med någon jag inte känner.Nåja svårt att få alla nöjda.
Nu ska här sovas.

dan före.

Julafton snart.På Tv är det uppesittarkväll å Anders Lundin gör ett tappert försök med att sjunga visor.Nä det biter inte på mig.
Syrran å jag klädde granen idag. Vi passade på när mamma å lillebror inte va hemma, då de klär sönder granen med glitter å skit.
Å tomten.Jag har varit ypperligt snäll i år.Så många klappar till mig.

the scoop

Dagens happening- jordbävning i Sverige!
På TV intervjuar de förvirrade skånska tanter som undrar om det är en ny tsunami på G(?!)Och Tidningarna skriver ordet jordbävning som aldrig förr.
Så sorry finanskrisen. Jordbävning is the new shit!
Å glöm det där med dagens, det är ÅRETS happening!

idolfinal.

Stämning. Kevin sjunger min låt. You´re the voice med John Farnham.
Topp 5 på listan.

en kväll i Ejendals..

Sitter och kollar på matchen mellan Leksand-AIK
Det finns en stor skillnad mellan hejarklackarna.
I Leksand: 99.9% har en Leksandtröja på sig. De är i åldrarna 15-60 år.De skrattar och är glada
I AIK: Alla är klädda i svarta huvtröjor. Åldern är mellan 18-25. De ser mest hotfulla och väntar på att få dra upp nävarna i gropen efteråt

Jag gillar att polisen kallar det högriskmatch.Inte var dag det händer i Dalarna

I´ts my party


My super sweet 16, på MTV.
Det går ut på att rika ungar som fyller 16 ställer till med en hejdundrande fest. Nu snackar vi inte om de klassiska amerikanska husfesterna. Nej det här  är mer galet.
De bortskämda flickorna SKA ha den största och bästa lokalen, några kända artister, en stor tårta, egen entré (I love that everyone looking att me) och sen ska allting såklart avslutas med presenten.Om ni nu trodde att festen var presenten så trodde ni fel. Nej det MÅSTE vara en bil "Oh dad, no super sweet 16 without a car". Och nu ingen fjant bil som i daglig mun kallas  gamla bettan eller  lennart. OK säger papporna som kommer dit med den flådigaste bilen inlindad i en röd rosett.
Ja den traditionen har inte riktigt lyckas rota sig i Sverige.


samlag vs. städa. Vad ska jag välja?

Min kära lärare idag: Ni vet samlag, det är det praktiska i samlivet.
Jaså,som trodde det va att vi tjejer skulle diska, städa å tvätta. men fine då vet jag att jag bara måste praktisera en sak.Götti

sång bland datorer

EN vecka kvar.Sen ska uppsatsen vara klar.20 veckors skrivande om prostatacancer.En kandidatuppsats som heter duga.
Julstämningen börjar närma sig.Det är äntligen vitt ute. Här i datasalen börjar vi öva inför julen.Emma har satt på youtube och spelar jullåtar.Dock är det endast Emma som sjunger rent. Vi andra sjunger med nån slags tonårsröst som går upp å ner.
Men vad gör det om 100 år när allting kommer kring?!

I´m rensing and moving

Nu är det flyttrensning at Erkans place. Har renast och kastat massvis av papper och annan onödig skit som man samlat på sig under dessa 3 år. När jag kom till kistan så hittade jag gamla kort och dagböcker. Gissa om jag skrattat. Nu har jag läst om min stora gymnasie kärlek, innebandykillen med stort K och killen som jag efter en kväll på Harrys va tillsammans med i  3 år.Helt galet roligt att läsa.
Nä. lite te på detta.

äntligen ferre

Efter några veckors hårdplugg är det äntligen dags för lite paus. Kåren väntar ikväll. Har inte varit där sen i augusti så det blir nog skoj.Först väntar den årliga julfesten som Annorna ordnar.
Tjipp å hej.

kul med google

Carro roar sig under uppsatsskrivandet. Vi andra arbetar febrilt medan hon googlar.
Hon kommer fram till mig och är helt lyrisk. Erica säg det här på engelska. jaja svarar jag.
- Snö ärta stol tio
- Spring bil
-Snö penna
-Köp hav stol tion.

å snabbt ska det gå!
tack carro för att du förgyller våra tråkiga dagar.

tror på verkligheten

Ja dagen började ju inte direkt så bra.Hamnade i bibblan tillslut där jag å Viktor letade igenom varenda hylla efter böcker med manlighet och genusperspektiv.Efter att ha samlat på oss högar  av böcker som skulle räcka till för att bygga muskler begav vi oss mot skolan. Utanför står en farbror som delar ut Nya testamentet.
Antagligen har nyheten nått kyrkan om oss studenters syndande.:) Vi dricker, ligger med folk (utan att vara gifta) och är allmänt syndiga. Själv så älskar jag ordet synd. Jag badar i synd. Och vore jag katolik hade jag tvingats bikta mig 1 gång i veckan. Men tillbaka till boken.
Jag som inte alls tror på gud och ifrågasätter mycket om själva tron tog mer än gärna en bok. Hallå, gratis är gott! Nä men lite kul är det ju att man har bott här i "lilla Jerusalem" och nu fått en liten minibibel. Sen är det väldigt kul å läsa saker som så många människor tror på.Helt galet.
De avslutar boken vackert med lite fina citat å skit som ex:
Mitt beslut om att ta emot Jesus.Jag bekänner inför Gud att jag är en syndare, och jag tror att Jesus Kristus dog för mig synd på korset och uppstod för min rättfäriggörelses skull. Jag mottager och bekänner Jesus Kristus som min personlige frälsare.
det står även att de som inte inte tror på honom är dömd och kommer inte att få ett evigt liv.
Va i helvet är det??Man ska tillochmed skriva under skiten. Näa jag har inget behov av en personlig frälsare som inte ens finns.Åh Halleluja jag kan fortsätta att ifrågasätta detta. Jag syndar vidare i sex,alkohol & rock´n roll.

badande mobil

Är förtillfället dödligt trött varje dag när jag vaknar och snoozar minst en halvtimma. Likaså idag.
Jag stiger upp som i en dvala och går i på toaletten.Tänder mitt röda stora fina ljus eftersom det är oerhört kallt.Tänder därför inte lampan (mysigt med bara ett ljus) Sätter på duschen. När jag sen ska lägga mobilen på toalettlocket händer det. jag KASTAR mobilen i toalettstolen.Jag dyker efter med handen och plockar upp mobilen. Som tur är hade jag inte hunnit gå på toaletten. Men men mobilen är nu trasig och jag känner mig ensammast i världen.


hej mitt vinterland

Vaknade imorse.Drog upp persiennerna och ute var det helt vitt. Ni vet precis som barnen i bullerbyn. Där har de gått hela vintern och sagt "det blir ingen snö" och så vaknar de en dag å VIPS så va det 1 meter snö. Precis så var det för mig idag. NOT!
Det är december och vad mötte man imorse? Jo spöregn.
Nu 8 timmar senare regnar det mer än någonsin. Jaha kul vinter.

RSS 2.0