åhhh det luktar ost!

Det här var kvällen då 5 sjuksköterskestudenter skulle inta Kinnarps Arena(HV71-Luleå)
Innan hade jag å Carro laddat med godsaker å läsk som vi slängde i oss :)
Vi hann inte mer än sätta oss innan Lisa å Carro berättade att det roligaste med att gå på hockey är ismaskinen. Detta blev sen ett hett samtalsämne där vi undrade hur man får jobb som imaskinförare och om man behöver körkort. I så fall så får jag och Carro skippa den karriören eftersom vi inte har något körkort.
Innan matchen hade börjat och i pauserna så studerade vi noga matchprogrammet i hopp om att hitta en spelare som såg bra ut. Detta för att vi inte skulle ha något emot att vara "spelarfru".Carro hittade nån flintis medan vi andra inte fann någon biffig man.
Om ni känner Caroline Ankarklint så vet ni att hon är ganska egenkär- eller hon ÄLSKAR att vara med på bild.Hon har ett X antal bilder på sig själv på mobilen ocj fler kommer det att bli.Ja dit jag vill komma är att under den tiden vi va på matchen så försökte Carro skapa kontakt med kameramannen för att få vara med på bild.Hon funderade även på om hon skulle göra nåt uppseendeväckande så att kameran skulle zooma in henne.( visa stjärten)
Matchen va OK och vid varje slagsmål blev Carro alldeles till sig, ögonen brann och hon man riktigt såg hur hon ville vara med i högen( för att slåss alltså)

Kvällens kommentar: five minutes in the ramplights..... Öhhhh svengelska???

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0