Falun by night

Efter en lång dag på jobbet å en fyra timmars lång power nap  bestämde jag å Emma B att vi skulle gå ner till Harrys å kolla läget!
När vi kom gående och såg uteserveringen såg vi till vår fasa att den endast bestod av 40-taggare ;) Men vi gick in, betalade 20 kronor i inträde och kollade in läget.Efter att ha insett att vi inte kände nån så betällde vi ett varsitt glas vin. Onsdag på Harrys i Falun har 241 (alltså 2 för 1) så det betyder ju mer för pengarna ;)
Efter som stället var fullproppat med semester kåta gamlingar som betällde mintu å jäger shottar så ställde jag å Emma oss i baren och hängde som små unga vackra blommor.
När glaset var urdrucket så va det dags för Emmas rökpaus.Efter det beställde vi cider och hittade äntligen ett bord inne i stora salen där även en trubadur spelade gamla danslåtar.Vi pratade gamla minnen såsom gamla räddningstjänst klasskompisarna.
Här följer ett urplock av vad alla i den klassen pluggar nu; skidlärare,bartender,sjusköterska(X5),brandingenjör, teknisk fysik(!!!!),brandman,polis,lärare.Alltså en salig blandning.
Åter till harrys.Efter att ha pratat minnen( fester, gamla pojkvänner,Aussie-thai resan) å spanat in allt folk som för kvällen va där(raggare,kåta 40-åringar,Falu BS människor och människor man inte trodde ens kom in på Harrys) så bestämde vi oss för att åka hem- inget för oss sa  vi (inte för ikväll ialla fall)
Det va så långt man kunde komma sex and the city livet i Falun nästan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0