revoltera för bar överkropp!

ja du som är uppmärksam märker att klockan är sent. Antar att sömnproblemet för natten beror på att jag spenderat mesta delen av söndagen i just SÄNGEN :) Ligger nu istället å facebookar kl halv tre på natten å läser tidningen.Läser en rolig sak. Varje dag ställer aftonbladet en fråga till personer. Dagens fråga handlade om att Färjestads hockeylag vill göra reklam på en storskylt i Karlstad "Ska hockeyspelare få göra reklam i bar överkropp?" Tre av dem svarade att det va OK, en 18 årig svartmålad kille svarade NEJ(ovanligt??) och sen en pensionär - NEJ det är ju en vintersport.
Menar hon då att man inte kan göra reklam i bar överkropp på vintern och att man bara kan göra sån reklam när det är sommar?Säkerligen är det så, men det va ett roligt svar.
Här i Jkpg åker två av våra mest kända hockeyspelare runt på bussarna i stan. De är inte heller avklädda utan ser mest lortiga ut. Detta pga att de alltid kallats svin av Sveriges hockeypublik. Men nu när dessa "svin" tillhör HV71 så har de kommit på den briljanta idéen med en slogan som "Ledin och Jämtin VÅRA svin" och sen sitter de i nån slags äcklig svinstia och försöker se farliga ut.
Nä strunta i hockeyspelarna- de är oftast inte så fagra i deras äckliga skägg. Upp med fotbollsspelarna på våra pelare runt om i landet...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0